Oglasi:

Kamping v Črni Gori

Vse o črnogorskih kampih

Post Reply

Post by: tatalinca

Brez avatarja
tatalinca je odsoten
tatalinca
Posts: 22
Joined: Fri Feb 01, 2019 2:00 pm

Kamping v Črni Gori

Posted: Sun Jul 29, 2012 6:57 pm

Kot sem obljubila,z vami delim nekaj vtisov in informacij z letošnjega pravkar končanega dopusta v Črni Gori.Najprej naj zapišem,da tale vpis izraža moje osebno mnenje,ki pa se seveda lahko razlikuje od izkušenj,ki jih imajo ostali obiskovalci tega foruma.
Po 11 urni vožnji smo se naprej ustavili v kampu Utjeha  (Bar).Kamp natlačen predvsem s prikolicami,lastnik izjemno prijazen,razkazal nam je objekte v kampu(sanitarni objekti lepo urejeni),šotoristov zelo malo,prostora nič.Kamp leži neposredno ob cesti ob sicer lepi plaži(kamor seveda niti brisače ne moreš položiti),gneča nepopisna,tako da smo se po hitrem postopku pobrali.Čisto ob kampu Utjeha leži še kamp Oliva,kjer je zgodba zelo podobna-natlačeno do zadnjega kotička.Pa smo šli naprej do Ulcinja.Ta del opisa bom raje izpustila,razočaranje ogromno,povsod kupi smeti,smrad,tako da kampa v tem delu nismo niti iskali.So nam pa priporočali kamp Tomi,ki ima baje samo eno slabo lastnost:od morja je oddaljen nekje okoli 800m.Naša naslednja postojanka je bil avtokamp Crvena glavica v bližini Budve.Prostora je bilo sicer dosti,veliko sence,tudi plaža ni bila tako daleč-odvrnili so nas pa sanitarni prostori-umazano,brez tople vode,wcji "čučavci",večina parcel brez elektrike..Nazadnje smo končali v avtokampu Maslina v kraju Buljarica,tik ob mestecu Petrovac.Kamp krasen,prijazni lastniki,ki za svoje goste odlično skrbijo.Parcele so pod starimi oljkami,ki nudijo dovolj sence,prevladujejo šotoristi,v kampu je ena mobilna hišica,lastniki oddajajo tudi prikolice(15 eur na dan!).V kampu sta dva velika,vedno čista sanitarna objekta(pred kratkim v celoti obnovljena),"normalni" wcji,8 tuš kabin,prostor za pranje perila,prostor za pomivanje posode,tuš za invalide,pralni stroj.Sicer je zvečer po 21 uri malo kriza s toplo vodo,a to nas pri dnevnih temperaturah okoli 38 stopinj ni prav nič motilo-osvežitev z mlačno vodo je bila zelo prijetna...Že prvi dan smo se spoprijateljili s parom iz Maribora,ki v Črni Gori dopustuje že 9 let.Povedala sta nam,da je kamp Maslina najbolj urejen kamp na črnogorski obali,vsako leto presenetijo s čim novim-skratka:s kampom smo bili izjemno zadovoljni,prav tako z odnosom črnogorcev,ki smo jim slovenci zelo ljubi:prijazni ljudje,ki po krivici slovijo kot narod lenuhov.So pa obupni šoferji,zato na cestah previdno!!
Priporočam,da če se že odpravite tako daleč na dopust:oglejte si malo to čudovito deželo:Cetinje,bivšo črnogorsko prestolnicos krasnimo arhitekturo,Lovčen z znamenito grobnico Njegoša,zaliv Boke Kotorske(peljite se okrog vsaj 1x,narava je čudovita),Skadarsko jezero,Podgorico,Budvo,Sveti Stefan...
Črna Gora nam bo ostala v spominu predvsem kot izjemno lepa dežela,kjer se gore stikajo s kristalno čistim morjem,prijaznimi ljudmi,nizkimi cenami in (na žalost) južno od Bara-s kupi smeti..
Letos verjetno obiščemo ta biser še 1x v septembru..Zagotovo pa tudi naslednje leto..
Slike avtokampa Maslina bom poslala adminu in verjamem,da bodo marsikoga premamile,da se kdaj v prihodnosti odloči za dopust pri njih.


Post by: safaoneresidences

Brez avatarja
safaoneresidences je odsoten
safaoneresidences
Posts: 1
Joined: Tue Feb 14, 2023 4:27 pm

Re: Kamping v Črni Gori

Posted: Tue Feb 14, 2023 4:28 pm

DAMAC Safa ONE https://safa-one-residences.ae/ is an exclusive two-tower complex situated in the cosy AL Safa community in Dubai. DAMAC Properties, one of the leading real estate developers in Dubai, developed this project in collaboration with the designers of De Grisogono, the world-renowned brand. Safa ONE consists of two 62-storey and 44-storey towers. These structures are near Safa Park Dubai.
The development offers one- to three-bedroom apartments and five-bedroom penthouses for sale. De Grisogono is the sole and exclusive designer of each residence. The towers are decorated with hanging gardens and have a a reasonable internal infrastructure.
In the complex, the starting housing price is AED 1,620,000 (USD 441,056) – AED 5,312,000 (USD 1,446,229).

Post Reply